Ahad, 7 September 2008

Banjir Yang Luar Biasa - Last Episode


Pak Majid. Orang kuat yang mengurus hal ehwal mangsa. Orang harapan YB Ariff Shah gak. Segala urusan yang berkenaan dia lah yang uruskan..

Suasana kat pusat penempatan mangsa banjir. Riuh rendah jangan cakap le. Dengan bebudak, dengan orang tua-tua.. Dan macam-macam lagi..

YB ni juga yang sibuk dalam segala hal. Datang melawat kami waktu tengah malam. Mata semua dok cerah lagi. Biasa la, pindah tempat.. suasana pula lain.. Aku pun tak sure pukul berapa aku terlena...

Petang tadi pula, Wan Azizah mewakili DSAI datang melawat kawasan sambil memberi sedikit sumbangan. Tapi aku pelik juga la, mana perginya orang Be End yang sepatutnya datang juga mengambil segala maklumat mangsa yang terlibat. Kenapa orang PKR yang datang?Lepas berbuka puasa tadi, aku ada gak tanya ngan jiran sebelah, katanya Orang Be End dah ambil maklumat.. Tapi kenapa aku dan kawasan aku tak siapa yang tahu? Lacked in commnunication and kroni first priority.. Ini lah sebabnya kenapa Be End tak boleh menang kat Permatang Pauh.. Anyway.. Be End supposed to do post mortem.. Repair where ever the weakness is..
Posted by Picasa

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...