Ahad, 15 Februari 2009

Blog : Lagi-Lagi Filem...


Sedang syok baca kosmo, terjumpa lak artikel pasal Blog lagi lagi filem. Hmmp! Macam menarik. Then aku pun amik le masa surf kat situ jap. Huh! Memang best. Abis semua pasal filem yang latest di"review". Paling terujat, tu Upin & Ipin, Geng the Movie pun dah di"review". Uppo to Dateto. Malas nak explain pepanjang. Korang bleh lawat sendiri kat sini :http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2009&dt=0211&pub=Kosmo&sec=Infiniti&pg=in_01.htm

Itulah, kadang-kadang hobi pun leh wat duit. Sapa sangka.



1 ulasan:

Ikhares berkata...

terima kasih untuk promosi dalam blog anda... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...