Ahad, 21 Disember 2008

Weired Day Is Coming

 
 

Kenapa agaknya ngan title tu? Tak ada apa-apa... Just wondering, sejak dua menjak ni, Beberapa perkara yang agak pelik dan jarang berlaku. Apa tidaknya, Sudah dua minggu kebelakangan ni, kalau tak setiap hari Jumaat, Penang Bridge mesti penuh sesak bila aku balik dari keje. Tapi, sejak minggu lepas, keadaan tu berlaku pada hari khamis. Dan bila dfikir balik, dan bilamana e-mel tentang mass shutdown company in Penang... telah menjadi punca. Most of the company dah mula kerja empat hari seminggu. Dan ramai yang mula pulang pada hari khamis. Dan untuk rekod bulan disember 2008, suasana mula terbalik sebabnya, perjalanan dari Butterworth ke Penang pula jadi sesak. Semuanya adalah penangan Pesta Pulau Pinang. Just look at the pic. Pic told the story.. Anyway.. Blog aku mungkin tak akan dikemaskini dalam beberapa hari ni. Aku balik Kampung kat Teluk Intan. Sebabnya, aku juga kena bercuti. Dalam sejarah kerjaya aku, inilah kali pertama aku diberi cuti selama hampir 9 hari...What else? Global Economic Crisis....
Posted by Picasa

1 ulasan:

TAIPINGMALI berkata...

salam ziarah bloggers.
saya dah link blog ini .

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...