Rabu, 9 Julai 2008

Interesting : Pizza Maker

video

First time tengok vid clip tu, alahai. Kalaulah mamat ni dok stay kat Malaysia. Pastinya dia ni kira expert dalam pembuatan Roti Canai. Mau gigit jari mamak-mamak roti canai dan mereka yang membuat roti canai. Kalau ada contest buat Roti Canai, alamat jauh ketinggalan le kita agaknya.

Tengok skills sudah la. Melayang-layan je dia tebar tepung tuh. Kita baru nak buat skills roti terbang, mamatni dah buat skills tepung UFO. Pergh!

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...