Ahad, 10 Mei 2009

Santai Drama: Merah Puteh Comes to End


Mula tu aku bukan suka sangat layan citer ni, tapi entah.. beberapa minggu lepas, sempat aku layan gak. Episode yang ke sepuluh agaknya. Cam menarik pula. Memang aku tak nafikan, kalau drama keluaran Radius One memang ada sesuatu yang sangat menarik. Quality stories agaknya. Bermula dengan Sindarella then beberapa citer seterusnya. Aku layan. Esok 11hb May, 2009. Mungkin last episode agaknya. Since that citer Zati dan Mawas bakal menyusul. errmm!! Aku ada gak OST dia ni. Macam nanti la aku upload.

At last, aku dah upload OST Merah Puteh, lagu nyanyian Aizat, Kau Aku.  Untuk download kena klik kat bawah ni ha:-


Credit buat &dimensi ...
Jiwang torrent yang UP kan mp3 ni...

4 ulasan:

hEMoHemO87 berkata...

salam...nak ost zati dan si mawas boleh?btw,sape bwk lagu tu?

SYA'BAN berkata...

Nah, lagu ost zati dan si mawas

http://www.mediafire.com/?jzmhzmmqgzk

SYA'BAN berkata...

nah, ost zati dan si mawas
full
http://www.mediafire.com/?jzmhzmmqgzk

Fadris® berkata...

Finally... Thanks to sya'ban. Memang susah nak cari lagu ni. Later aku pacak kat blog ni..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...