Isnin, 15 September 2008

Mencari Bukti....

Apa kes pulak ni, lain macam je title tu? Sebenarnya aku tengah mencari beberapa bukti penting bagi aku untuk mengaitkan beberapa individu yang telah menganiaya aku. Yang pasti, berkaitan tentang penggunaan I/C aku dalam memohon kad kredit beberapa tahun lalu. Hingga kini nama aku telah disenarai hitamkan oleh Bank Negara Malaysia.

Insya-allah, dalam beberapa hari ni, aku akan publish semua dokumen-dokumen yang telah mereka gunapakai dalam memohon kad kredit. 

Penyata KWSP.
Salinan EA Form.
Salinan Surat Mahkamah.
Dan juga salinan Laporan Polis yang telah dibuat oleh aku.

Malangnya, baru-baru ini aku ada ke Bank Simpanan Nasional Jalan Ampang untuk memohon salinan semua dokumen, tetapi ditolak oleh pihak Bank berkenaan. Kenapa? Apa yang memusykilkan aku ialah, dokumen yang diguna adalah palsu. Cuma salinan I/C saja yang betul. Baik dari segi penyata gaji, EA Form dan semua alamat surat menyurat.

Ya Allah! kau permudahkan urusan harian aku. Kau permudahkan segala urusan aku dalam mencari kebenaran dan keadilan keatas diri aku. Kau berilah petunjuk dan hidayah kepada mereka-mereka yang telah menganiaya aku. -Amin-

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...