Jumaat, 18 Julai 2008

Technology : Apple iPhone

video 1st time vid clip ni, aku memang teruja abesh. Apa tidaknya, Apple iPhone ni memang menjadi salah satu daripada idaman aku. Tapi kos untuk mendapatkannya sangat tinggi. Dan lagi pula, Kat Malaysia memang tak ada. So kena import. Masa aku gi support DELL project kat YCH dulu, salah seorang daripada staff CEVA ada guna iPhone ni. Fuh!! memang ambil peluang test la. Tapi dia pun macam keberatan nak bagi. Ye la hp mahal. Saje je, nak test power. Best giler. Dia bagitau kat aku, phone tu dia beli dengan harga RM2000++, and paling tak best bila nak kena order online dari overseas. Mak aiih!! Anyway, just enjoy the show.

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...